Over auto frank De onafhankelijke BMW - specialist

Een familiebedrijf sinds 1978

Auto Frank te Kruishoutem werd opgericht in 1978 door Frank Sallemeyn. In de jaren die volgden groeide het familiebedrijf uit tot dè onafhankelijke BMW-specialist bij uitstek.

Vandaag wordt het bedrijf gerund door de zoon Thomas Sallemeyn. Het aanbod wagens bestaat in hoofdzaak uit jonge tweedehandswagens (6 maand tot 2 jaar) of jahreswagens. We zijn gespecialiseerd in de merken BMW, MINI en Porsche.

 

We hebben met ons team in september 2022 ook de prijs ontvangen van 5 jaar superverkoper op rij van AutoScout24.

We zijn dan ook meer dan trots op onze 500+ reviews op Autoscout en meer dan 120+ op Google! 

Profiel.jpg

Wij zijn gespecialiseerd in de merken

BMW

In de showroom vind je enkele exemplaren van het volledige BMW-aanbod : de pittige 3-reeks, de superelegante 5-serie of de prestigieuze 7. Doorlopend zijn er steeds 50 jahrenswagens in voorraad en dus direct leverbaar.

MINI 

We hebben in de showroom ook een beperkt gamma aan MINI's staan. Zoals de MINI Cooper Cabrio en de MINI SUV genaamd Countryman.

Porsche 

In de showroom staan ook verschillende Porsche's van jonge leeftijd en met weinig kilometers. Van de iconische 911 tot de luxe SUV zoals de Cayenne.

Niet volledig u wagen gevonden bij ons? Geen probleem, wij zoeken ook op maat!

Onderhoud en herstellingen gebeuren in de eigen werkplaats. Door de jarenlange ervaring en omdat Auto Frank enkel wagens levert van de laatste generatie zijn de medewerkers volledig mee met de laatste nieuwe technologische ontwikkelingen.

U kan dus zorgeloos de baan op.