Over ons

Auto Frank te Kruishoutem werd opgericht in 1978 door zaakvoerder Frank Sallemeyn. In de jaren die volgden groeide het familiebedrijf uit tot dè onafhankelijke BMW-specialist bij uitstek.

Vandaag wordt het bedrijf nog steeds gerund door Frank, samen met zijn zoon Thomas. Het aanbod wagens bestaat in hoofdzaak uit jonge tweedehandswagens (6maand tot 1 jaar) of jahreswagens. BMW-rijden zonder zorgen.

Achter het stuur van een BMW is het, zelfs op onze Vlaamse wegen, steeds opnieuw genieten. In de showroom vind je enkele exemplaren van het volledige BMW-aanbod : de pittige 3-reeks, de superelegante 5-serie of de prestigieuze 7. Doorlopend zijn er steeds 50 jahrenswagens in voorraad en dus direct leverbaar. Zelfs van de exclusieve 6-serie en de zomerse Z4 kan je in de toonzaal al eventjes genieten. Onderhoud en herstellingen gebeuren in de eigen werkplaats. Door de jarenlange ervaring en omdat Auto Frank enkel wagens levert van de laatste generatie zijn de medewerkers volledig mee met de laatste nieuwe technologische ontwikkelingen.

U kan dus zorgeloos de baan op.